Onze werkwijze

Wij luisteren eerst en gaan dan pas aan de slag

Scroll
1

Kennismaking

Jouw inspraak is onze leidraad. Bij een eerste verkennend gesprek horen we graag wat voor jou belangrijk is. Een rustgevend ruimtegevoel of liever een intimistisch interieur? Extra veel bergruimte? Een keuken met of zonder vrijstaand kookeiland? Een voorkeur voor kleuren en materialen? Wij brengen jouw wensen in kaart en vertalen die naar een uniek ontwerp.

2

Voorstel

Ons ontwerp is de creatieve vertaling van jouw input en onze visie. Via een plan of 3D-voorstelling wandelen we samen door jouw toekomstig interieur en bespreken we de diverse elementen. Om alles realistisch voor te stellen, maken we gebruik van moodboards, stalen, kleurenwaaiers en ander tastbaar materiaal. Jouw feedback op dit ontwerp wordt verwerkt tot een definitief voorstel.

3

Offerte

Creativiteit aan een competitieve prijs, dat is onze insteek. En dat merk je ook aan onze offertes. Duidelijk, correct, verstaanbaar en zonder verborgen kosten. Naast ons eigen werk wordt hier ook de input van externe partners begroot. Na verdere detaillering op vlak van materialen en uitvoeringen komt de definitieve offerte tot stand. En kunnen wij van start gaan.

4

Opmeting

Eerst komen we langs om de concrete situatie in kaart te brengen en alles precies op te meten. Want enkel op basis van correcte cijfers en gegevens kunnen onze maatwerk- en interieur specialisten tonen wat ze waard zijn. Pas wanneer alles klopt tot op de millimeter zijn we zelf tevreden. En kunnen we een perfecte realisatie van je project garanderen.

5

Productie

Met alle gegevens uit de opmeting kunnen onze vaklui aan de slag. Alleen of in samenwerking met externe partners wanneer de opdracht erom vraagt. Zin voor detail, vakmanschap en beroepstrots is hun drijfveer, technologie hun bondgenoot. Eén voor één krijgen alle onderdelen vorm die straks je nieuwe leefomgeving bepalen.

6

Plaatsing

Onze plaatsers werken snel en efficiënt. Op hun ervaring kun je rekenen voor een vlekkeloze uitvoering. Dankzij de grondige voorbereiding is improvisatie niet aan de orde. Voor je het goed en wel beseft, is de oplevering een feit en kun je genieten van je nieuwe interieur. Mocht er achteraf nog een aanpassing nodig zijn, dan lossen we dit graag zo snel mogelijk op.